Malaga

Deze Spaanse havenstad heeft zowel zon, zee als flink wat cultuur. 300 dagen per jaar geniet je hier van de zon.300 dagen per jaar zon en een rijke geschiedenis maken van Malaga een echte publiekstrekker!

Malaga is in de zomer super toeristisch, maar laat je dat niet stoppen. Lekkere tapas, heel wat bezienswaardigheden als het museo Picasso en het Alcazaba en prachtige weer.

Deze stad in Anadalusië aan de Costa del Sol is de 5de grootste stad van Spanje en heeft alles voor de perfecte citytrip. Te voet en met het openbaar vervoer kun je hier perfect alles verkennen.

"Malaga baadt bijna het hele jaar door in de zon. Het is een toeristenmagneet en het kan er druk zijn, maar dat kan de pret eigenlijk nooit drukken."

Reserveer nu je vlucht naar
Malaga

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Malaga?

De voordeligste tickets naar Malaga? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Malaga. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Malaga te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Malaga. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Malaga ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Malaga? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Malaga kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy