Palma De Mallorca

De mooiste stranden, baaien en kliffen van de Balearen vind je in Mallorca. Hoofdstad Palma de Mallorca zelf is dan weer een gezellige stad boordevol souvenirwinkels, visrestaurants en een wirwar aan fotogenieke straatjes.Zachte stranden en heerlijk eten

Palma de Mallorca is de hoofdstad van de Balearen-eilandengroep en is zeer geliefd bij expats. Je krijgt hier zo goed als het hele jaar door zon en geniet van zachte stranden en heerlijk eten. Het oude centrum van de stad is zeer indrukwekkend met een grote Gotische kathedraal en een doolhof aan fotogenieke straatjes. Breng ook zeker een bezoek aan Castell de Bellver.

Het uitzicht is hier fenomenaal! Maar geniet natuurlijk ook van de prachtige stranden die Mallorca biedt. De parelwitte stranden met rijen palmbomen of de avontuurlijke baaien en rotsen zijn de ideale plek om tot rust te komen.

Last Minutes Palma De Mallorca

Reserveer nu je vlucht naar
Palma de Mallorca

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca?

De voordeligste tickets naar Palma de Mallorca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Palma de Mallorca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Palma de Mallorca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Palma de Mallorca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Palma de Mallorca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Palma de Mallorca? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Palma de Mallorca kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy