Sevilla

Met een paardenkoets doorheen het centrum langs mooie paleizen, pleinen en parken. Het zonnige Sevilla straalt Spaanse charme uit.De beste flamenco-shows en lekkerste tapas

Sevilla, in het mooie Andalusië, is een stad met een typisch Spaans karakter: boordevol charme en historisch erfgoed. Het kolossale Plaza de España versierd met authentieke tegels, het paleizencomplex Real Alcázar en de grote kathedraal trekken meteen de aandacht. Bij Plaza de Torres, de grootste arena van Spanje, kan je stierengevechten bekijken en in het Maria Luisa Park de rust opzoeken.

In deze stad kijk je niet alleen je ogen uit maar eet je ook nog eens de lekkerste tapas en beleef je zwoele flamenco-shows. Viva España!

Reserveer nu je vlucht naar
Sevilla

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sevilla?

De voordeligste tickets naar Sevilla? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sevilla. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sevilla te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sevilla. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sevilla ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sevilla? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sevilla kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy