Verenigde Staten

De Verenigde Staten dat is het land van de onbegrensde mogelijkheden en reisplezier bij de vleet. Van zinderende steden tot ruige natuur en alles daartussen: de VS heeft alles en veel meer.Geef je over aan de diversiteit. Mogelijkheden bij de vleet

De VS, dat is één van de grootste landen ter wereld met een waaier aan regio’s. Woestijnen, betoverende steden die bruisen, magnifieke natuurgebieden en heel wat meer. Van schone schijn tot redneck en meer. Een trip naar de VS staat garant voor een onvergetelijke reis vol indrukken. De oostkust, de westkust, New York, Miami of minder bekende gebieden: hier kijk je je ogen en uit en beleef je elke dag wat. De meer dan 50 staten boeien elke dag.

Orlando met zijn pretparken, Las Vegas voor de goudzoekers en gokkers of New York, de stad die nooit slaapt: de VS kruipt onder je huid. Maar ook de meer afgelegen gebieden en prachtige nationale parken hebben heel wat voor je in petto. Dit land is veel te groot om in één keer te ontdekken, maar hier keer je keer op keer met plezier naar terug.

“De VS verveelt nooit. Ik ben nu aan mijn 5de reis toe en heb nog altijd maar een fractie gezien van wat ik er wil ontdekken.”

Populaire bestemmingen in de Verenigde Staten

Rondreizen

Verenigde Staten

Reizen door de Verenigde Staten? Dat is genieten van ongekende vrijheid, een ongezien aantal indrukken en momenten die je je leven lang bijblijven. Een trip langs de Oostkust, het Westen van de States verkennen of misschien wil je wel dwars door het centrum. Welke richting je ook kiest of welke regio je ook verkent, dit land grijpt je bij het nekvel. Plan je een rondreis door de Verenigde Staten en wil je reisadvies zodat je geen enkele hotspot mist?

Ga op ontdekking doorheen de Verenigde Staten

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy