San Diego

Botanische tuinen, gezellige bars en koffiehuizen en kleurrijke, Spaanse invloeden. San Diego in California is zonder twijfel één van de mooiste steden van Amerika.Sports game of dierentuin? Of een fenomenaal openluchtconcert?

Het Balboa Park is het mooiste park van deze havenstad. Hier loop je langs tuinen, Spaanse gebouwen en musea. Je vindt hier ook de grootste orgel in buitenlucht ter wereld. Het is vanzelfsprekend dat hier fenomenale concerten gegeven worden. In de San Diego Zoo ontmoet je panda’s, luipaarden en zelfs ijsberen. In het grote park kan je gerust één of meerdere dagen vertoeven.

Een bezoek aan het gigantische Petco Park, het stadion van de honkbalclub San Diego Padres, mag ook niet ontbreken. Geniet op een zondagnamiddag van een typische ‘sports game’ en zie de Amerikaanse lokale bevolking volledig uit hun dak gaan. Plezier gegarandeerd!

Reserveer nu je vlucht naar
San Diego

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar San Diego?

De voordeligste tickets naar San Diego? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar San Diego. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van San Diego te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar San Diego. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in San Diego ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over San Diego? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar San Diego kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy