Seattle

Met een uitstekende ligging maak je vanuit Seattle in de staat Washington de mooiste tours naar nabijgelegen natuurgebieden en eilanden Bainbridge en Vashon.Oprichtingsstad van wereldberoemde merken.

Wereldberoemde merken als Microsoft en Starbucks zijn hier opgericht. Dankzij de interessante ligging van Seattle is het één van de meest bijzondere steden van Amerika. Enerzijds ben je omgeven door een stukje Stille Oceaan en anderzijds kan je de vulkaan Mount Rainier vanaf de stad zien. Een stop in het natuurgebied van deze 4392 meter hoge vulkaan is zeker de moeite.

Hoogepunten van de stad zelf zijn Pike Place Market, Space Needle, Seattle Center en het SeaHawks Century Link Stadium. Of je trekt de stad uit naar een van de rustige eilanden. Deze bruisende stad moet op je bucketlist tijdens je reis doorheen de USA.

Reserveer nu je vlucht naar
Seattle

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Seattle?

De voordeligste tickets naar Seattle? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Seattle. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Seattle te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Seattle. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Seattle ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Seattle? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Seattle kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy