Ho Chi Minh City

Het voormalige Saigon heeft een rijke geschiedenis. Wolkenkrabbers en traditionele marktjes wisselen elkaar af in deze vibrerende Vietnamese stad vol smaak.Hier verneem je alles over de Vietnamoorlog, maar net zo goed is deze bruisende stad helemaal klaar voor de toekomst

Deze stad leeft, mixt jong en oud en voert je terug naar de zwarte geschiedenis van de oorlog. Breng een bezoekje aan het American War Museum of duik de Cu Chi tunnels in. Ho Chi Minh City grijpt je bij het nekvel.

Verdwaal in de straatjes, geniet van de drukte, de overheerlijke street food en geef je over aan de vibe van deze stad die helemaal klaar is voor de toekomst.

"Deze stad leeft en je proeft er de geschiedenis. De Cu Chi tunnels zijn een must voor iedereen met een historisch besef. Om kippevel van te krijgen!"

Reserveer nu je vlucht naar
Ho Chi Minh City

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minh City?

De voordeligste tickets naar Ho Chi Minh City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ho Chi Minh City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ho Chi Minh City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ho Chi Minh City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ho Chi Minh City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ho Chi Minh City? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ho Chi Minh City kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy