Harare

Het boeiende Zimbabwe moet op je bucketlist als je houdt van ongerepte natuur en unieke belevingen zoals safari’s. En na al je avonturen, kan je op adem komen in Harare.Herinneringen voor het leven

Harare is de hoofdstad van het majestueuze Afrikaanse land Zimbabwe. Het is een goede uitvalsbasis om de hoogtepunten van het land te ontdekken. En dat zijn er heel wat! In Zimbabwe vind je niet alleen de beste wildparken om op safari te gaan, maar ook de grootste watervallen ter wereld.

De ruige Victoria Falls laten zonder twijfel een diepe indruk na. Net zoals de Big 5 spotten in het Hwange Nationaal Park. Je valt er van de ene verbazing in de andere. Levenslange herinneringen maken? Een reis naar dit indrukwekkende land blijft je voor altijd bij.

Reserveer nu je vlucht naar
Harare

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Harare?

De voordeligste tickets naar Harare? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Harare. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Harare te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Harare. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Harare ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Harare? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Harare kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy