Toronto & Niagara Falls

Toronto &
Niagara Falls

vanaf 589

Rondreis - 5 dagen

Droom je al langer van Canada en oefenen de mythische Niagara Falls een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uit, dan is nu je moment gekomen.

Tijdens deze Toronto & Niagara Falls citytrip combineren we immers het levendige Toronto, de meest multiculturele stad ter wereld met de beroemde watervallen. Terwijl je ‘s avonds één van de culinaire hotspots binnen duikt en de stadse vibe helemaal bezit van je neemt, vergaap je je overdag aan het klaterende water van de Niagara Falls, zorgt de mist voor een sfeervol schouwspel en sta je vol bewondering voor de kracht van de natuur.

4 dagen lang beleef jij je Canadese droom en op dag 5 vertrek je ongetwijfeld naar huis met fantastische foto’s en heel wat verhalen!

Troeven:
  • 5 dagen - transfers inbegrepen 

  • Voel de kracht en zie de pracht van Niagara Falls vanuit de boot

  • Ga op stap door Toronto & Niagara-on-the-Lake

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Toronto

Het vertrekpunt van je selfdrive is Toronto! Bij aankomst staat je transfer klaar. Intrek in je hotel. Wie wil, verkent op eigen houtje het nachtleven van de stad.

Dag 2

Toronto

Dag 3 & 4

Niagara Falls

Dag 5

Toronto

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy