Island Hopping Greece

vanaf 1165

Island Hopping Greece

In dit bijzondere land stap je in een paar passen van het heden heerlijk terug in de Griekse Oudheid en beland je op een paar ogenblikken vanuit een fier gerestaureerd, succesvol verleden in een bruisende, creatieve smeltkroes van culturen.

Benieuwd wat er te doen valt in Griekenland? Neem het van ons aan: verveling staat hier niet in het woordenboek, verwondering wel want er zijn zoveel plekken te ontdekken! Dus om je te helpen bij het voorbereiden van je reis, hebben we een aantal reisformules voor je uitgedokterd. Zo geniet je zorgeloos van de gastvrijheid, loop je vlot in de voetsporen van de Griekse groten der aarde, zoals Plato, Aristoteles en Socrates, hop je van het ene unieke eiland naar het andere, relax je in een zalige villa of trek je op city break met vrienden. Gegarandeerd goddelijk!

Ontdek ons aanbod

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy