Demetra, de uitbundige cycladen

Demetra, de uitbundige cycladen

vanaf 1750

Rondreis - 10 dagen

Athene, Folegandros, Naxos en Santorini in één onvergetelijke trip? Regelen we voor je! Van het bruisende Athene boordevol historische schatten zet je koers richting Naxos, het meest vruchtbare en groene eiland van de Cycladen.

Hier is een 3-daagse huurwagen inbegrepen, wat je zin om te ontdekken nog intenser maakt. Maar daar stopt het niet want ook het ongerepte Folegandros met een bootreis rond het eiland en het mythische Santorini met de prachtige vergezichten liggen nog op je pad. Eilandhoppen was nooit zo mooi en ontspannen. Geniet van de Griekse cultuur en gastvrijheid in meer dan het kwadraat.

Troeven:

  • Je vluchten h/t en je ferry tickets

  • Je huurwagen op Naxos

  • Een 1/2 dag boottocht naar de verborgen baaien van Folegandros

  • Franstalig en Engelstalige taalondersteuning in Naxos & Folegandros

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Athene

Na je vlucht Brussel-Athene verwelkomt jouw chauffeur je op de luchthaven voor de transfer naar je hotel. Maak het je meteen gemakkelijk in dit moderne hotel, ideaal gelegen in het hart van het bruisende Athene. De hoofdstad bezit een aantal indrukwekkende sites uit de oudheid. Tegelijkertijd heeft de stad na de recente crisis een spectaculaire metamorfose ondergaan en ontpopt ze zich nu tot een van de trendy plekken om zo snel mogelijk te (her)ontdekken.

Een leuke plek om te dineren? Aan de voet van de Akropolis vind je de oudste wijk van Athene, Plaka, met zijn pittoreske steegjes en restaurants. Dichter bij het hotel vind je het meer trendy kwartier Psiri met zijn moderne street art scenes en zijn vele eetgelegenheden en bars. Voor wie het een tikkeltje avontuurlijker mag zijn is de ‘Dinner in the Sky’ optie een aanrader.

Dag 2

Athene - Naxos

Dag 3 & 4

Naxos

Dag 5

Naxos - Folegandros

Dag 6

Folegandros

Dag 7

Folegandros - Santorini

Dag 8

Santorini

Dag 9

Santorini - Athene

Dag 10

Athene - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy