Homer, de mythische cycladen

vanaf 2075

Homer, de mythische cycladen

Rondreis - 15 dagen

15 dagen lang eilandhoppen terwijl je je ogen de kost geeft aan al het moois om je heen en tal van onvergetelijke indrukken opdoet in de voetsporen van Homerus? We hebben het voor je! Je verhaal begint in het bruisende Athene dat geschiedenis ademt, en voert je via Naxos, Folegandros en Ios naar Santorini. Een mix van bezienswaardigheden, ongerepte natuur en verbluffende vergezichten, om nog te zwijgen over je Instaproof-foto's. Een reis door het mythische Griekenland, intens en energiek. Deze reis geeft je lichaam en geest een welkome boost dankzij de gezonde portie eilandauthenticiteit. Zal je zeker van je sokken te blazen. Herbronnen en beleven in één.

Troeven:

  • Je vluchten h/t en je ferry tickets

  • Je huurwagen op Naxos

  • Een 1/2 dag boottocht naar de verborgen baaien van Folegandros

  • Franstalig en Engelstalige taalondersteuning in Naxos & Folegandros

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Athene

Na je vlucht Brussel-Athene verwelkomt jouw chauffeur je op de luchthaven voor de transfer naar je hotel. Maak het je meteen gemakkelijk in dit moderne hotel, ideaal gelegen in het hart van het bruisende Athene. De hoofdstad bezit een aantal indrukwekkende sites uit de oudheid. Tegelijkertijd heeft de stad na de recente crisis een spectaculaire metamorfose ondergaan en ontpopt ze zich nu tot een van de trendy plekken om zo snel mogelijk te (her)ontdekken.

Een leuke plek om te dineren? Aan de voet van de Akropolis vind je de oudste wijk van Athene, Plaka, met zijn pittoreske steegjes en restaurants. Dichter bij het hotel vind je het meer trendy kwartier Psiri met zijn moderne street art scenes en zijn vele eetgelegenheden en bars. Voor wie het een tikkeltje avontuurlijker mag zijn is de ‘Dinner in the Sky’ optie een aanrader.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 2

Athene - Naxos

Dag 3 & 4

Naxos

Dag 5

Naxos - Folegandros

Dag 6

Folegandros

Dag 7 & 8

Folegandros

Dag 9

Folegandros - Ios

Dag 10

Ios

Dag 11 & 12

Ios - Santorini

Dag 13 & 14

Santorini - Athene

Dag 15

Athene - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy