Ijsland, land van vuur & ijs

Ijsland,
land van vuur & ijs

vanaf 899

4 of 5 dagen

Land van vulkanen, gletsjers, watervallen en adembenemende woeste kusten…

Voeg daar het noorderlicht aan toe, dikke mostapijten, basaltzuilen en in de zomer miljoenen papegaaiduikers en je hebt moeder natuur op haar mooist!

Natuurliefhebbers, geologen maar ook kunstliefhebbers en fijnproevers kunnen hier hun hart ophalen, de bestemming is erg divers en verrassend! Maar Ijsland is meer dan natuur alleen. Reykjavik, ’s werelds meest noordelijk gelegen hoofdstad, is een eigenzinnige en originele bestemming op slechts 3 uur vliegen van Brussel. De stedelingen zijn trendy, ze houden vast aan hun tradities en staan klaar je te mogen verwelkomen. In de zomer geniet je van lange dagen met zacht weer. In de winter is het dan weer gezelligheid troef en kan je het magische noorderlicht spotten. Het hele jaar door is dit een absolute aanrader voor een citytrip.

Vanuit de stad kan je makkelijk op daguitstap om bekende natuurwonderen te ontdekken. Wij hebben alvast 2 city breaks samengesteld waarbij je tijdens een verlengd weekend alvast kan genieten van enkele échte highlights.

Basispakket
Reykjavik, Golden Circle
& Noorderlicht

4 dagen / 3 nachten

vanaf € 899 per persoon

Basispakket met uitbreiding
Reykjavik, Golden Circle, Noorderlicht
& Magische zuidkust

5 dagen / 4 nachten

vanaf € 1099 per persoon

Dag 1

Brussel - Reykjavik

Vandaag stap je aan boord van je rechtstreekse vlucht met Icelandair van Brussel naar Keflavik, zoals de internationale luchthaven van Reykjavik heet. Bij je aankomst staat de shuttle klaar om je naar naar je hotel te brengen. Je verblijft in het Klettur hotel, een trendy 4 sterrenhotel in het centrum van de stad. Bij aankomst kan je meteen de stad induiken voor een avondwandeling, een heerlijk diner of genieten van het bruisende nachtleven.

Extra excursie tips

Sky Lagoon:
Als je het liever wat kalmer aan doet kan je naar de Sky Lagoon, een prachtige, hippe articifiële lagoon die net buiten Reykjavik ligt en een prachtig zicht biedt over de skyline van de stad terwijl je heerlijk warm ronddobbert, al dan niet met een glaasje bubbels in de hand.

FlyOver Iceland:
Een 4D technologisch hoogstandje dat je ‘al vliegend’ meeneemt op een tocht door de natuur & geschiedenis van Ijsland.

Dag 2

Reykjavik

Dag 3

Golden Circle

Dag 4

Reykjavik - Brussel

Dag 4 (met uitbreiding)

Magische Zuidkust

Dag 5 (met uitbreiding)

Reykjavik - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy