Fotoreis “winter in Japan”

Fotoreis
“winter in Japan”

vanaf 3999

Rondreis - 12 dagen - Franstalige begeleiding

Je wil Japan ontdekken en fotograferen in een zeer kleine groep (max 10 personen) met Nicolas Wauters, onze Belgische gids die ter plaatse woont en bovendien een zeer gewaardeerde amateurfotograaf is. Naast het niet te missen Tokyo en Kyoto bezoek je ook minder gekende streken zoals de Japanse Alpen (Takayama - Shirakawago - Kanazawa ) of Koya San. Een onvergetelijke reis! Tijdens deze 12-daagse rondreis ontdekken we Japan, variërend van een kleine tempel verborgen tussen de gebouwen van Tokyo via de Japanse Alpen of door zich aan te sluiten bij monniken die bidden op de top van de berg Koya.

Voor veel reizigers is de beste tijd om Japan te bezoeken de lente, wanneer de kersenbloesems, of Sakura, in bloei komen te staan. De kleuren van de winter bieden echter nog mooiere schakeringen en geven Japanse plaatsen en tempels gedurende een periode van enkele weken een unieke sfeer. Het is een land van schoonheid en kleur dat wij graag met je willen delen tijdens deze wondermooie reis.

Reisduur: van 12 februari tot 23 februari 2023
Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 - 3

Tokyo

Dag 1: Na je transfer van de luchthaven naar het hotel, ontmoeten we elkaar in de namiddag in het hotel om te genieten van de straten en de sfeer van Tokyo. Deze eerste avond is een gelegenheid om de groep te leren kennen tijdens een maaltijd in een Japans restaurant of Izakaya.

Dag 2: Op deze dag verkennen en fotograferen we de meest iconische plaatsen aan de oostkant van de hoofdstad. In de avond genieten we van de prachtige nachtelijke stadsgezichten.

Dag 3: Deze dag brengen we door aan de westkant van de stad, we lopen door de meest bekende wijken voor stads- en straatfotografie. Aan het eind van de dag genieten we van een zonsondergang vanuit één van de observatoria van de stad.

Dag 4 - 5 - 6

De japanse alpen

Dag 7 - 8 - 9

Kyoto

Dag 9 - 10

Koyasan

Dag 11 - 12

Osaka

Jouw gidsen

Nicolas Wauters

Mijn naam is Nicolas en ik zou er trots op zijn je als gids te zijn tijdens deze 12 dagen door Japan te mogen begeleiden. Nu gevestigd in Tokyo, verliet ik België in 2013 om mijn droom in Japan waar te maken. Zodra ik aankwam, creëerde ik mijn gidsbedrijf en gedurende meer dan 8 jaar had ik de kans om enkele duizenden reizigers te begeleiden en Japan en zijn mooiste landschappen te fotograferen.

Fotografie en begeleiden zijn meer dan een job voor mij, het zijn twee echte passies die me drijven. Ik wil al mijn kennis van het land en fotografie met jullie delen, dus meer dan alleen een workshop zal het een reiservaring zijn met mensen die dezelfde interesses hebben.

Nicolas Doretti

Ik ben een fotograaf en videograaf gevestigd in Lyon en zou erg blij zijn om u te vergezellen tijdens deze fotoreis in Japan.

Ik deel mijn passie voor fotografie op mijn YouTube-kanaal "Nico DT", en ik zou hetzelfde willen doen tijdens deze reis; mijn kennis op het gebied van landschap, straatfotografie, portret of nabewerking direct overbrengen.

Je na de reis laten terugkeren naar huis met je geest en camera vol ongelooflijke beelden, dat is mijn doel. Naast de opgedane kennis zal uw portfolio niet meer hetzelfde zijn!

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy