Japan Express

vanaf 1999

Rondreis - 7 dagen ter plaatse

De twee meest emblematische steden van Japan zijn ongetwijfeld Tokyo en Kyoto

Dit verblijf is een ideale combinatie van het hypermoderne, bruisende en innovatieve Tokyo enerzijds en Kyoto met haar rijke geschiedenis en tradities anderzijds. Ga mee op dit Japanse avontuur, het overstijgt zonder twijfel je verwachtingen! Vluchten, transfers, accommodatie en natuurlijk en de ritten in de beroemde Shinkanzen zijn inbegrepen in deze kleurrijke combo.

Ramen, mangas, tempels en zoveel meer staan je op te wachten! Kanpai!

Troeven:
  • Bezoek aan dé twee meest iconische steden

  • Ongelimiteerd aantal treinritten danzij je Japan Railpass

  • Intense en complete trip

Reisdata

Vertrek 6 april 2023

Vertrek vanaf Brussel Brussels Airport met KLM op 6/04 en aankomst op 7/04 in Tokyo rond de middag. Terugreis op 13/04 vanuit Tokyo met aankomst op dezelfde dag.

Vertrek 03 mei 2023

Vertrek vanaf Brussel Zuid met Air France op 03/05 met aankomst op 04/05 ’s avonds in Tokyo. Terugreis op 10/05 vanuit Tokyo ’s avonds en aankomst op 11/05 in Brussel Zuid.

Dag 1 - 2

Brussel - Tokyo

Stap aan boord van je vlucht (via Parijs of Amsterdam) en de volgende dag sta je in het bruisende Tokyo, je bereikt je hotel in het hart van 's werelds grootste metropool na een shuttle-rit die alvast voor je werd gereserveerd. Deze neonstad is het economische en culturele centrum van het land.

Trek erop uit en ontdek al enkele van de leukste plekken in de stad, zoals de beroemde Shibuya Crossing, dat gigantische kruispunt dat je meteen in de Japanse ‘big-city’sfeer brengt. Mis het standbeeld van Hachiko, de bekendste hond van Japan, niet.

Dag 3

Tokyo

Dag 4

Tokyo - Kyoto

Dag 5

Kyoto

Dag 6

Kyoto - Tokyo

Dag 7

Tokyo- Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Reisdata

Vertrek 6 april 2023

Vertrek vanaf Brussel Brussels Airport met KLM op 6/04 en aankomst op 7/04 in Tokyo rond de middag. Terugreis op 13/04 vanuit Tokyo met aankomst op dezelfde dag.

Vertrek 03 mei 2023

Vertrek vanaf Brussel Zuid met Air France op 03/05 met aankomst op 04/05 ’s avonds in Tokyo. Terugreis op 10/05 vanuit Tokyo ’s avonds en aankomst op 11/05 in Brussel Zuid.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy