Kwanga Safari Experience

vanaf 1499

Kwanga Safari Experience

Rondreis - 6 dagen

Masai Mara Game Reserve, Soysambu Conservancy en de Big Five in Amboseli… Maak je droom werkelijkheid en vertrek op dit safari-avontuur. Je ontdekt de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora van Kenia. Vervoer in een aangepaste Landcruiser met open dak, check! Ervaren Engelssprekende gids, check! Organisatie, check! Authentiek kleinschalig logement, check! Dus: sit back en geniet van je safari!

Troeven:

  • Verwelkoming en transfers 

  • Verblijf en maaltijden

  • Safaritochten

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven van Nairobi word je verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, die je vergezelt naar het hotel Fair Acres. Temidden van een mooie aangelegde tuin ligt een gezellig boetiekhotel met smaakvol ingerichte kamers. Hier voel je je onmiddellijk thuis en met de inbegrepen WiFi kan je dit ook delen met het thuisfront.

De ligging is ideaal aan de voet van de Ngong heuvels op enkele minuten rijden van hartje Nairobi. In de buurt vind je Nairobi National Park, het Daphne Sheldrick Elephant Orphanage, het historisch Karen Blixen Museum, het openluchtmuseum Bomas of Kenya, luxe shopping malls en lokale markten.

Dag 2

Masai Mara National Reserve

Dag 3

Soysambu Conservancy

Dag 4

Amboseli

Dag 5

Amboseli

Dag 6

Amboseli - Nairobi

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook