Kwanga Safari Experience

Kenia, Kwanga Safari Experience

vanaf 2380

Rondreis - 8 dagen - inclusief vluchten & safari's

Infoavond Kenia:
Kwanga Safari Experience

Droom jij van een avontuurlijke safari door een indrukwekkende savanne? Wil je op een uiterst comfortabele manier Kenia doorkruisen en wilde dieren spotten en verkies je hiervoor een heel persoonlijke aanpak?

Connections organiseert samen met haar Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris, een inspirerende infoavond om je alles te vertellen wat Kenia te bieden heeft, welke reismogelijkheden er zijn en wat je kan verwachten op dit onvergetelijke avontuur.

Masai Mara Game Reserve, Amboseli, Lake Naivasha en de Big Five…

Maak je droom werkelijkheid en bereid je voor op een wervelende reis waarbij je van het ene hoogtepunt naar het andere sjeest. In Kenia ontdek je de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora die je je kan inbeelden. Aan boord van een uiterst comfortabele en aangepaste Landcruiser doorkruis je de savanne en het open dak biedt je de gedroomde uitkijkpost om de wilde dieren van dichtbij te bewonderen!

Om je safariavontuur compleet te maken, verblijf je in typische safari lodges en tentenkampen. Onze Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris en hun ervaren Engelssprekende rangers staan tijdens de hele reis garant voor een vlekkeloze reisbeleving met 100% Out of Africa gevoel.

Dag 1

Brussel - Nairobi

Onze privéshuttle brengt je naar Amsterdam waar je incheckt voor je rechtstreekse vlucht met Kenya Airways, bestemming Nairobi.

Dag 2

Nairobi – Amboseli

Dag 3

Amboseli

Dag4

Amboseli - Lake Naivasha

Dag 5

Lake Naivasha - Masai Mara National Reserve

Dag 6

Masai Mara National Reserve

Dag 7

Masai Mara – Nairobi

Dag 8

Nairobi - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy