Best of the Silk Road

Best of the Silk Road

vanaf 434

Rondreis - 7 dagen

Tashkent is de moderne, bruisende hoofdstad van Oezbekistan en de enige toegangspoort tot dit rijke en fascinerende land. Het stadscentrum is een mix van oud en nieuw en de stad heeft een Europese uitstraling.

Gecombineerd met zowel Samarkand als Bukhara wordt je stedentrip een droom die uitkomt. Verhalen van 1001 nacht komen tot leven, een architectuurliefhebbers beleven hun ‘droomvisioen’. Maar het land gaat over meer dan alleen maar kwijlen over architectuur. Zijn gastvrije inwoners, levendige tradities, oude ambachten en kunst zullen ongetwijfeld je verbeelding tarten. Je zal ervaren dat Oezbekistan een land is met veel gezichten, en 99% daarvan lachen je gewoon toe!

Troeven:
  • Trio van moderne en authentieke hot spots langs de zijderoute

  • Kleurrijke mozaikgevels, grootse mausolea, unieke pleinen en bekwame ambachtslui

  • Charme en betaalbaarheid onder een dak

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Tashkent

Tashkent is de poort naar en hoofdstad van Oezbekistan. Je transfer naar het hotel is voorzien. Zodra je ingecheckt bent, begint het ware avontuur: je stadsverkenning in eigen tempo. Het contrast tussen oud en nieuw is nergens duidelijker dan hier. Glazen, moderne constructies staan hier schouder aan schouder met historische gebouwen en toch is er geen cultuurshock. De stad voelt heel Europees en veilig aan en je verplaatsen is gemakkelijk en efficiënt. Bezoek het oude stadscentrum zeker bij valavond. Dan zijn alle belangrijke monumenten feeëriek verlicht. Culinair is er keuze uit lokale of internationale restaurants (Turks, Italiaans, Koreaans).

Dag 2

Tashkent

Dag 3

Tashkent - Bukhara

Dag 4

Bukhara

Dag 5

Bukhara - Samarkand

Dag 6

Samarkand

Dag 7

Samarkand - Tashkent

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy