Bukhara Experience

vanaf 315

Rondreis - 5 dagen

De meeste van Tashkent’s authentieke gebouwen werden tijdens de aardbeving in 1966 verwoest. Wat vandaag overblijft is een moderne en veilige stad waar het vervoer efficiënt is en het leven betaalbaar blijft.

De resterende hoogtepunten zijn beslist een bezoek waard evenals het levendige nachtleven. Bukhara, op 4 uur rijden met de trein, presenteert daarbovenop een verbluffende verzameling historische gebouwen, majestueuze madrassa, vredige oases, een historische vestingmuur en de meest authentieke sfeer die je gegarandeerd terugvoert naar de hoogtijdagen van de glorieuze zijdehandel. Het contrast met de hoofdstad kan niet sensationeler zijn. Geen wonder dat Bukhara overspoeld wordt met superlatieven door iedereen die het bezocht. Nieuwsgierig? Nieuwsgierigheid is niets vergeleken met de aangename verrassingen die je te wachten staan zodra je voet zet in dit het boeiend land: Oezbekistan.

Troeven:
  • Poi-Kalyan Ensemble: dit religieuze complex bstaat uit 4 magnifieke monumenten die je niet mag missen.

  • Lyabi-Hause Ensemble: ervaar de grootsheid van de oudheid

  • Chor-Minor Madrassah: vergaap je aan de grandeur.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Tashkent

Tashkent is de poort naar en hoofdstad van Oezbekistan. Je transfer naar het hotel is voorzien. Zodra je ingecheckt bent, begint het ware avontuur: je stadsverkenning in eigen tempo. Het contrast tussen oud en nieuw is nergens duidelijker dan hier. Glazen, moderne constructies staan hier schouder aan schouder met historische gebouwen en toch is er geen cultuurshock. De stad voelt heel Europees en veilig aan en je verplaatsen is gemakkelijk en efficiënt. Bezoek het oude stadscentrum zeker bij valavond. Dan zijn alle belangrijke monumenten feeëriek verlicht. Culinair is er keuze uit lokale of internationale restaurants (Turks, Italiaans, Koreaans).

Dag 2

Tashkent

Dag 3

Tashkent - Bukhara

Dag 4

Bukhara

Dag 5

Bukhara - Tashkent

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy