Tashkent City Break

vanaf 222

City Break - 4 dagen

Oezbekistan, pal in het hart van de beroemde zijderoute, heeft een fascinerende geschiedenis die zich vertaald in een rijk cultureel erfgoed en een overvloed aan majestueuze en kleurrijke, tot 2300 jaar oude monumenten.

Het kan geen toeval zijn dat reizen in Uzbekistan heel veel weg heeft van een trip door de verhalen van 1001 nacht. Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan, is grotendeels verwoest door de aardbeving in 1966, en toch is het resterende oude stadscentrum een bezoek waard, evenals het levendige dag- en nachtleven. ook al geven wij grif toe dat het jammer zou zijn om helemaal naar Oezbekistan te vliegen terwijl je de andere culturele hotspots zoals Bukhara en Samarkand op de rijke zijderoute links te laten liggen... Aan jou de keuze!

Troeven:
  • Hoofdstad en poort tot Oezbekistan

  • Moderne stad met brede lanen, Europees aandoende gebouwen en architecturale Sovjet erfenis

  • Compacte, authentieke & magisch verlichte binnenstad die de aardbeving in 1966 overleefde

  • Drukbezochte overdekte Chorsu-markt

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Tashkent

Tashkent is de poort naar en hoofdstad van Oezbekistan. Je transfer naar het hotel is voorzien. Zodra je ingecheckt bent, begint het ware avontuur: je stadsverkenning in eigen tempo. Het contrast tussen oud en nieuw is nergens duidelijker dan hier. Glazen, moderne constructies staan hier schouder aan schouder met historische gebouwen en toch is er geen cultuurshock. De stad voelt heel Europees en veilig aan en je verplaatsen is gemakkelijk en efficiënt. Bezoek het oude stadscentrum zeker bij valavond. Dan zijn alle belangrijke monumenten feeëriek verlicht. Culinair is er keuze uit lokale of internationale restaurants (Turks, Italiaans, Koreaans).

Dag 2

Tashkent

Dag 3

Tashkent

Dag 4

Tashkent

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy