Island Hopping Hawaii

Island Hopping
Hawaii

vanaf 1159

Rondreis - 8 dagen

Deze 8-daagse island hopping is jouw ideale beach en/of Hawaï extensie na je rondreis op het vasteland. Je start met 2 nachten verblijf in het hart van Hawaï op Oahu waar je naast het legendarische Waikiki Beach talrijke hoogtepunten ontdekt. Via de groene parel Kauai waar je 2 nachten verblijft hop je verder naar Big Island waar je eindigt met 3 nachten. Op Oahu (waar je eigen wagen niet zo handig is) zijn de transfers inbegrepen, op de 2 andere eilanden staat de huurwagen voor jou klaar.

Troeven:
  • Hawaii, een droom wordt werkelijkheid

  • Ontdek de hoogtepunten van Hawaii op drie eilanden

  • Mogelijkheid voor ongelooflijke excursies per helikopter

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Oahu

Aloha! Welkom in het paradijs. Na je lange vlucht word je op de luchthaven van Honolulu verwelkomd op de traditionele manier met een bloemenkrans. Hierna brengt een transfer je naar je hotel.

Geniet van deze dag om het 3de grootste eiland van Hawaii te ontdekken. Ga relaxen op een van de 125 stranden, waarvan Waikiki natuurlijk het bekendste is. Of boek een dagexcursie en ga in het spoor van een local op zoek naar de hoogtepunten van het eiland.

Dag 3 & 4

Oahu - Kauai

Dag 5 & 7

Kauai - Big Island

Dag 8

Big Island

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy