Safari Special

vanaf 1744

Rondreis - 10 dagen

Ben je een wildlife-liefhebber die ervan droomt de big five in hun natuurlijke habitat te spotten, terwijl je over de mooiste wegen van Mpumalanga in het oosten van het land rijdt?

Deze volgepakte tour neemt je mee langs verschillende plaatsen, van het uitgestrekte Krugerpark en de prachtige Panorama Route met zijn canyons, en eindigt met een verkenning van Johannesburg zoals je nog nooit hebt gezien. Een uitgelezen programma voor wie deze prachtige regio intensief wil beleven!

Troeven:
  • Een paradijs voor oenofielen en fijnproevers

  • Elke dag een ander landschap

  • Een safari in een prachtig privé reservaat

Dag 1

Brussel - Johannesburg

Vlucht van Brussels Airport naar Johannesburg. Maaltijden aan boord inbegrepen.

Dag 2

Johannesburg - Hazyview

Dag 3

Hazyview - Zuid Kruger

Dag 4

Zuid Kruger

Dag 5

Kruger - Blyde Canyon

Dag 6

Blyde Canyon - Noord Kruger Park

Dag 7

Kruger Nationaal Park

Dag 8

Kruger - Johannesburg

Dag 9

Johannesburg - Brussel

Dag 10

Aankomst in Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy