Zuid-Afrika Handsfree

vanaf 1323

Zuid-Afrika Handsfree

Rondreis - 10 dagen

Een heleboel plaatsen bezoeken in Zuid-Afrika zonder huurwagen of busreis? Dat is voortaan mogelijk, dankzij dit uniek programma, speciaal door ons ontworpen voor jouw comfort. Je verkent Johannesburg en Cape Town en maakt een onvergetelijke safari in de prachtige streek van Pilanesberg.

Troeven:
  • Reis zonder huurwagen

  • Beleef ZA's 2 hoofdsteden en 1 private game reserve

  • Geniet van je Hop-On Hop-Off pass in Johannesburg en Kaapstad

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 3

Johannesburg

Aangekomen in O. R. Tambo, de internationale luchthaven van Jo’burg, neem je de Gautrein (niet inbegrepen) naar je hotel. In functie van het aankomstuur, kan je er al op uit trekken om deze fascinerende wereldstad te verkennen. Morgen, op dag 2, maak je gebruik van je 24u Hop On Hop Off pass om talrijke highlights te ontdekken. OP dag 3 vul je het programma zelf in: het treinstation is dichtbij en dus kan je naar Pretoria, de administratieve hoofdstad van Zuid-Afrika - of misschien heb je meer zin om een andere buurt van Johannesburg uit te kammen?

Dag 4 & 5

Johannesburg - Pilanesberg

Dag 6

Pilanesberg - Kaapstad

Dag 7 & 9

Kaapstad

Dag 10

Kaapstad

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook