vanaf 1119

Florida's best

Rondreis - 8 dagen

Heb je er altijd al van gedroomd om Miami te bezoeken, door de elegante badplaats Napels te slenteren, zeekoeien te zien en dan terug te keren naar je kindertijd in de achtbanen van Orlando? Ons Florida's Best programma is voor jou.

Florida dat is zien en gezien worden, maar ook heel wat natuurschatten. Tijdens deze trip voeren we je langs de dolfijnen van Naples, de Everglades waar alligators op je wachten en de Crystal River. Afsluiten? Dat doe je met de nodige adrenaline kicks in de pretparken van Orlando. Zo combineer je een flinke portie natuur en heel wat ontspanning in één onvergetelijke en zonovergoten trip.

Dag 1

Brussel - Miami

Welcome to Miami ! Na landing en het ophalen van je bagage neem je je huurwagen in ontvangst (inbegrepen). Aankomst in je hotel vlakbij de luchthaven voor je 1ste nacht.

Dag 2

Miami - Naples

Dag 3

Naples - Crystal River

Dag 4

Crystal River - Orlando

Dag 5 & 7

Orlando

Dag 8

Orlando - Miami

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook