vanaf 1249

Fun cocktail

Rondreis - 8 dagen

Als je hart sneller gaat kloppen bij het horen van namen als Miami, Key West en Fort Myers, zal je blij zijn met onze Fun Cocktail. We voegen een vleugje Orlando toe om het af te maken.

Van Florida Key West trek je langs en/of door de Everglades naar Fort Meyers. Een tocht boordevol avontuur, leuke plekjes en sfeer. Geniet van de stranden voor je naar Orlando trekt, waar een waaier aan pretparken op je wacht. Geef je over aan de attracties en duik de stad in voor je weer naar Miami afzakt.

Dag 1

Brussel - Miami

Welcome to Miami ! Na landing en het ophalen van je bagage neem je je huurwagen in ontvangst (inbegrepen). Aankomst in je hotel vlakbij de luchthaven voor je 1ste nacht.

Dag 2

Miami - Key West

Dag 3

Key West - Fort Myers

Dag 4

Fort Myers - Orlando

Dag 5 & 6

Orlando

Dag 7

Orlando - Miami

Dag 8

Miami

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook