vanaf 1099

Miami & Orlando

Rondreis - 8 dagen

Ben je een liefhebber van pretparken en wil je de unieke sfeer van Miami proeven? Kies de Miami/Orlando Combi voor een reis tussen stad en achtbaan.

Hemels en zonovergoten! Van de hippe straten van Miami, boordevol leven en Art Deco tot de pretparken van Orlando: deze trip is één langgerekt feest. Walt Disney, Universal, Sea World en/of het Kennedy Space Center? Laat het kind en de ontdekkingsreiziger in je los. Deze trip staat voor onversneden fun, adrenaline en positive vibes. Meer moet dat soms helemaal niet zijn.

Dag 1

Brussel - Miami

Welcome to Miami ! Na landing en het ophalen van je bagage neem je je huurwagen in ontvangst (inbegrepen). Aankomst in je hotel, waar je 2 nachten verblijft.

Dag 2

Miami

Dag 3

Miami - Orlando

Dag 4 & 7

Orlando

Dag 8

Orlando - Miami

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy