Fly & Drive Miami

vanaf € 983 - 9 dagen

Geen betere manier om je Florida roadtrip te beginnen dan op Ocean Drive!

De palmbomen en de lichtjes openen de weg naar de volgende etappe van je reis. Laat de drukte van Miami Beach achter je en ga de Everglades in, waar je met een Airboat een tochtje kunt maken langs de alligators. Liever de open zee? Maak een boottocht om de kust te bewonderen en de frisse wind in je haren te voelen.

In één week kan je ook de Keys bezoeken, deze archipel van tropische eilanden die zich uitstrekt van de zuidpunt van Florida tussen de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico.

Een magische plek bij zonsondergang. Ga op weg, rijd langs de kust naar Orlando en ontdek een heel nieuwe wereld, een die jong en oud zal bekoren.

Of je nu een fan bent van Mickey Mouse of van Harry Potter, je zult ondergedompeld worden in hun wereld.

Als je van wolkenkrabbers houdt, ga dan naar Tampa en zijn historische Cigar City, kijk omhoog naar de mooiste gebouwen van de stad en stop voor een bezoek aan een oude sigarenfabriek of de mythische Tampa Bay Brewing Company, een van de oudste brouwerijen in Florida.

Een goede manier om de westkust te ontdekken en naar Miami terug te keren voor het einde van je roadtrip, is te stoppen in Fort Myers, veel activiteiten aan zee zijn mogelijk vanaf Fort Myers Beach. Eén ding is zeker, je zal je nooit vervelen in Florida!

Palm Trees
Miami Beach
Ocean Drive

Reisdata

  • Heenreis: 03 april - Terugreis: 10 april

  • Heenreis: 30 april - Terugreis: 07 mei

  • Heenreis: 06 mei - Terugreis: 13 mei

*Klik op vluchtinformatie voor meer details

Wat is inbegrepen?

Vluchtinformatie

Praktische informatie

Prijzen

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy