San Francisco - Los Angeles
Fly & Drive

vanaf € 1215 - 12 dagen

Zelfs als je staat te popelen om op weg te gaan, breng dan zeker wat tijd door in San Francisco.

Bekijk de Golden Gate in de mist, wandel langs de pastelkleurige huizen en rijd door de glooiende straten van de stad, te voet of met de beroemde tram. Als je eerder een natuurliefhebber bent, Muir Woods Park is de thuisbasis van een bos van enorme, prehistorische sequoia's.

De mooiste weg naar Los Angeles is Route One, die zuidwaarts langs de kust loopt. Er zijn vele stopplaatsen langs de route, voor ieder wat wils.

Monterey, een mooie badplaats, is een ideaal vertrekpunt om de ruige Californische kustlijn te verkennen terwijl je geniet van zeevruchten.

Wandelaars zullen niet ontgoocheld worden, want er zijn vele wandelingen langs de kust, met een prachtig uitzicht op de kliffen als beloning.

Als je meer van het strand houdt, zullen Santa Barbara, Malibu en Santa Monica je bekend voorkomen.

De laatste halte van je roadtrip, maar niet van je reis, is Los Angeles, de stad van de engelen! In deze veelzijdige stad vind je zeker iets te doen, of je nu een pretparkfan, een cultuurliefhebber of een shopaholic bent.

Cable Car
Highway 101
Santa Monica Beach

Reisdata

  • Heenreis: 03 april - Terugreis 13 april

  • Heenreis: 01 mei - Terugreis 11 mei

*Klik op vluchtinformatie voor meer details

Wat is inbegrepen?

Vluchtinformatie

Praktische informatie

Prijzen

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy