Aurora Escape

vanaf 1370

Maak je klaar voor een 4-daags verblijf in het Grand Arctic Resort waar je kennis maakt met de typisch Lapse activiteiten. Een huskytocht, een sneeuwscootertocht en een bezoek aan elanden staan tijdens je wondermooie reis op het programma.

Tijdens vrije momenten geniet je in de sauna, drink je iets in de bar, maak je een wandeling in het dorpje Overkalix of kies je voor een optionele excursie. Je overnacht in een standaard tweepersoonskamer, die je naar eigen voorkeur kan upgraden naar een Aurora kamer met eigen balkon, Sauna Suite, Chalet of Villa.

Troeven
  • Halve dagtocht met husky’s

  • Avondexcursie met een sneeuwscooter

  • Bezoek aan elandenfarm

  • Verblijf in een Zweeds dorpje

Afreisdata: 28/12/2022 - 08/03/2023

Dag 1

Heenreis naar Lapland

Vandaag begint je reis naar Lapland. Bij je aankomst op de luchthaven wacht er een transfer op je die je meteen naar het Grand Arctic Resort brengt. Je checkt in bij je verblijf, overloopt het reisprogramma en past je warme kledij voor de komende dagen. In de avond geniet je van een lekkere en warme maaltijd in het resort.

Dag 2

Halve dagtocht met husky’s

Dag 3

Bezoek aan elandenfarm en aurora sneeuwscootertocht

Dag 4

Terugreis naar Amsterdam

Grand Arctic Resort

Je verblijft de komende drie nachten in het Grand Arctic Resort waar je het Arctische leven en de typisch Lapse activiteiten ervaart. De accommodatie heeft de ideale uitvalsbasis om het noorderlicht te spotten omdat het nabij de poolcirkel gelegen is. Het hoofdgebouw staat door zijn rode kleur mooi in contrast met de besneeuwde omgeving. Na een actieve dag kom je tot rust in de wellness met sauna, jacuzzi, haardvuur en ontspanningsruimte, of geniet je in de lounge en bar van een heerlijk drankje. In het restaurant proef je van lokale specialiteiten. Je verblijft in een tweepersoonskamer met enkele bedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche. Verder zijn er alle nodige faciliteiten aanwezig zodat je in alle comfort geniet van je verblijf.

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy