Between mountains & Coast

vanaf 1865

Between mountains & Coast

Rondreis - 15 dagen

Heb jij nood aan een vakantie waar je kan genieten van alle rust in de prachtige natuur? Dan zijn Zweeds en Noors Lapland de ideale plaatsen hiervoor: adembenemende en indrukwekkende uitzichten over de horizon… Het voelt alsof je even de bewoonde wereld uitstapt!

Je overnacht op verschillende locaties die ten noorden van de poolcirkel zijn gelegen. De eerste accommodatie ligt in het hooggebergte van Zweeds Lapland, aan het enorm mooie Torneträsk meer. Het tweede verblijf bevindt zich dicht bij de Finse en Noorse grens. Daarna verblijf je op de Lofoten, ideaal voor een bezoek aan het spectaculaire Trollfjord. Je sluit de reis af in Å Rorbuer, een kleurrijk, authentiek vissersdorpje. Al deze verblijven zorgen voor een maximaal comfort met warme en typische Lapse gastvrijheid. En in het bijzonder, gelegen in de oneindige wandelgebieden.

Troeven:

  • De mooiste wandelgebieden van Lapland

  • Oneindige natuur en indrukwekkende landschappen

  • De middernachtzon

  • De vissersdorpjes op de Lofoten

  • Het Zweeds hooggebergte Abisko

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Evenes - Abisko

Je vliegt rechtstreeks van Brussel naar Evenes. Aan de luchthaven van Evenes haal je meteen jouw huurwagen op om vervolgens naar Abisko te rijden. Deze rit duurt ongeveer een uur en drie kwartier en je merkt al snel een verschil tussen het Noorse en Zweedse landschap. De komende vier nachten verblijf je in een blokhot van Abisko STF, in het hartje van het Abisko Nationaal Park.

Dag 2 & 4

Abisko Nationaal Park

Dag 5 & 8

Aurora Mountain Lodge

Dag 9 & 11

Svolvaer

Dag 12 & 14

Å

Dag 15

Evenes - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy