New York, It's (F)All Here

New York,
It's (F)All Here

vanaf 1249

Afreisdata tijdens de herfstvakantie

Het vallen van de bladeren meepikken in Central Park?

Top! Rep je de grote plas over, boek een plekje voor 5 nachten in één van de door ons geselecteerde hotels en geniet. Als ideale basis voorzien we een pittige wandeling met de Belgische gidsen van BENY. De grote dag is 31 oktober met de befaamde Halloween parade, een onvergetelijk spektakel. Stop die verkleedkleren maar in je koffer en doe mee!

De laatste week van oktober is ideaal voor een korte trip met 4 overnachtingen, voor wie geniet van een verlengde schoolvakantie... of gewoon even ertussenuit wil.

Kies je hotel

Hampton Inn Downtown Brooklyn *** | va. € 1249

Comfortabele kamers, inclusief ontbijt en een vlotte verbinding met Manhattan.

Je uitvalsbasis is Hampton Inn Downtown Brooklyn, aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je na een dag New York ontdekken nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness. Je logeert in een standaard kamer (21 m²) met 1 king of 2 double bedden.

REIS MET 2 VOLWASSENEN EN 2 KINDEREN VANAF € 966 p.p.

Civilian **** | va. € 1429

Een nieuwkomer in Midtown met kamers voor max. 2 personen. De stijlvolle theatersfeer en de leuke bar/rooftop charmeren.

De dynamische buurt Hell’s Kitchen verwelkomt CIVILIAN, dicht bij Times Square. Kleuren, gordijnen en leuke details verwijzen naar het theater. Je verblijft in een Cozy Queen kamer, perfect voor koppels of indien je young adults liever in een eigen kamer slapen.

Er zijn enkele Cozy Twin kamers met 2 eenpersoonsbedden, snel zijn is de boodschap! Je hele verblijf is je kamer jouw cocon in New York. Voor deze Fall break is full-service housekeeping inbegrepen: je vindt elke avond een opgefriste kamer met een opgemaakt bed en glimmende badkamer. Daarnaast geniet je dagelijks van snelle WiFi voor video streaming en een pas voor wellness center TMPL.

Kixby **** | va. € 1479

Dit nieuwe luxe boetiekhotel opende in 2019 de deuren in het gebouw waar eerder Hotel Metro gevestigd was. Het hotel onderging een totale make-over, maar de puike dienstverlening, waar ontelbare Connections gasten al van genoten, bleef behouden. Je vindt dit hotel bij Herald Square, vlakbij Macy’s, The Empire State Building en Times Square. Je logeert in The Garment District, ideaal voor de fashion liefhebbers. De vernieuwde Lux kamers zijn modern ingericht in zachte kleuren met houten vloeren en ruime inloopdouches met regendouchekop.

Zet je avond in (of sluit af) met een drankje in de Lot 15 Bar & Cocktail Lounge of smul echte NY-style burgers of wings in Black Tap. Wentel je in het comfort van dit gewaardeerde hotel, dat nog beter werd.

Excursie

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York.

Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn!

Kies je favoriete ‘Become a New Yorker’ wandeling.:
  • Come as a Traveller, go as a New Yorker: hotspots in hartje Manhattan (wo + za)

  • From Shopster to Mobster: verborgen schatten van Soho en China Town (do)

  • From Hipster to Yuppie tour: van Williamsburg Brooklyn tot Wall Street (di + vr)

  • From Old Warehouses to New Penthouses: van Meatpacking via the High Line tot Hudson Yards (ma)

Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 69, kind (4-16) € 35.

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Transfer
  • Excursie

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy