Walking in a New York Wonderland

Walking in a New York Wonderland

vanaf 1099

Afreisdata tijdens de kerstvakantie

Kerst in New York, dat is schaatsen op Rockefeller Square, heel veel sfeerverlichting en magische momenten.

Trek met je tweetjes, een groep vrienden of je gezin naar deze betoverende stad in Wonderland. Kies je hotel in bruisend Midtown, hip Downtown of rustig Brooklyn en je favoriete wandeling met een gids van BENY.

Vergaap je aan de feestelijke etalages, pik het winterse Central Park mee of duik weg in de topmusea. Wandel door de verschillende wijken, bekijk ze vanaf een wolkenkrabber en warm je op aan een heerlijke koffie in één van de vele leuke koffiebars. De eindejaarsdagen in New York zijn bijzonder en niet te missen. Christmas of New Year’s Eve met de balldrop op Times Square? Het klinkt als in een film en de ervaring blijft je een leven lang bij.

Ontdek onze deals, selecteer je hotel en beleef een onvergetelijke kerstvakantie in The Big Apple.

CIVILIAN **** | va. € 1199

De dynamische buurt Hell’s Kitchen verwelkomt CIVILIAN, dicht bij Times Square. Kleuren, gordijnen en leuke details verwijzen naar het theater. Je verblijft in een Cozy Queen kamer, perfect voor koppels of indien je young adults liever in een eigen kamer slapen. Er zijn enkele Cozy Twin kamers met 2 eenpersoonsbedden, snel zijn is de boodschap!

Je hele verblijf is je kamer jouw cocon in New York. Voor deze November break is full-service housekeeping inbegrepen: je vindt elke avond een opgefriste kamer met een opgemaakt bed en glimmende badkamer. Daarnaast geniet je dagelijks van snelle WiFi voor video streaming en een pas voor wellness center TMPL.

Hampton Inn Downtown Brooklyn *** | va. € 1099

Je uitvalsbasis is Hampton Inn Downtown Brooklyn, aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee.

Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je na een dag New York ontdekken nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness. Je logeert in een standaard kamer (21 m²) met 1 king of 2 double bedden.

Reis met 4 volwassenen vanaf € 899

Excursie

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York.

Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn!

Kies je favoriete ‘Become a New Yorker’ wandeling.:
  • Come as a Traveller, go as a New Yorker: hotspots in hartje Manhattan (wo + za)

  • From Shopster to Mobster: verborgen schatten van Soho en China Town (do)

  • From Hipster to Yuppie tour: van Williamsburg Brooklyn tot Wall Street (di + vr)

  • From Old Warehouses to New Penthouses: van Meatpacking via the High Line tot Hudson Yards (ma)

Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 69, kind (4-16) € 35.

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Excursie

Onze New York Specials

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy