Israël

Israël is het Heilige land waar Joden, Palestijnen, Christenen en Moslims samenleven maar ook het land waar je kan drijven op het zoutrijke water van de Dode Zee of kan zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee.Culturele steden en heilige plaatsen

Israël is een uiterst divers land waar verschillende religies samenleven en waar men enorm veel heilige plaatsen kan bezoeken. Zo zijn Jeruzalem en Bethlehem wellicht de bekendste. Dit land is echter meer dan religie. Je kan er de cultuur opsnuiven in het moderne Tel Aviv, drijf in de Dode Zee, ga zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee of bezoek het imposante fort van Masada.

Daarnaast is natuurlijk de woestijn met verschillende bedoeïenkampen een enorme trekpleister. Of geniet van de prachtige stranden in Caesarea of Eilat.

Tel Aviv

Tel Aviv leeft! Een heerlijke keuken, altijd een feestje in de buurt, een prachtig centrum en leuke stranden. Maar wel altijd met een kantje. Tel Aviv beroert.

Ontdek

Circuit: La voie des patriarches

La Voie des Patriarches traverse Israël du nord-sud depuis des centaines d’années. Selon la tradition biblique, cette route fut fréquemment empruntée par Abraham, Isaac et Jacob.

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy