Japan

Japan, dat zijn tegenstellingen en verrassingen. De moderniteit van het zinderende Tokyo met al zijn eigenaardigheden, maar ook de rust van de ruim 7.000 eilanden in de Grote Oceaan.Ready to get big in Japan? Het is de moeite meer dan waard!

Japan dat zijn eigentijdse wereldsteden waar oude heiligdommen nooit veraf zijn. Traditie en moderne technologie smelten samen tot de perfect mix. Neem nu Tokyo waar je terug wordt geworpen in de tijd om even later tussen de wolkenkrabbers of in de trendy wijk Harajuku van je sokken te worden geblazen. Drukte, chaos en energie in de overtreffende trap.

Maar Japan is veel meer dan de hoofdstad. Kyoto met de Gouden Tempel, de Ryoan-tempel een gezellige uitgaanswijk waar je geisha’s spot. Maar ook qua natuur blijf je in Japan niet op je honger zitten.

“Japan zit boordevol contrasten. Quasi nergens gaan traditie en moderne technologie zo geruisloos in elkaar over.”

Rondreis

Japan Express

De twee meest emblematische steden van Japan zijn ongetwijfeld Tokyo en Kyoto. Dit verblijf is een ideale combinatie van het hypermoderne, bruisende en innovatieve Tokyo enerzijds en Kyoto met haar rijke geschiedenis en tradities anderzijds.

Ga mee op dit Japanse avontuur, het overstijgt zonder twijfel je verwachtingen!

7 dagen ter plaatse - vanaf € 1999 (incl. vlucht)

Populaire bestemmingen in Japan

Rondreizen

Japan

Een rondreis Japan?
Dat is pure authenticiteit gemixt met een fikse dosis innovatie en vernieuwing. Een mengelmoes aan invloeden die zelfs de meest veeleisende reiziger weet te verbluffen en verrassen.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy