Malé

De hoofdstad van de Malediven wordt vaak over het hoofd gekezen en akkoord paradijselijke stranden heb je hier niet, maar toch loont het doet de moeite.Dit stadseiland geeft je helemaal geen bountygevoel, integendeel, maar maak er zeker eens een tussenstop

Dit stadseiland meet slechts één bij twee kilometer en is super druk bevolkt. Alles wordt hier dan ook in de hoogte gestapeld, een begeesterend schouwspel. In een uurtje ben je door de stad gewandeld die twee belangrijke bezienswaardigheden telt: de vismarkt en het Islamitisch centrum.

Bewonder de moskee en vergaap je aan de drukte op de vismarkt, veel meer valt er toch niet te doen.

"Heel wat mensen slagen Malé over onderweg naar hun resort, maar je moet het eigenlijk wel eens gezien hebben om het te geloven."

Reserveer nu je vlucht naar
Malé

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Malé?

De voordeligste tickets naar Malé? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Malé. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Malé te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Malé. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Malé ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Malé? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Malé kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy