Valletta

Pittoreske straten, prachtige uitzichten en een heerlijk klimaat het hele jaar door. Dat is Valletta. De hoofdstad van Malta is de kleinste hoofdstad van Europa maar wel eentje die enorm veel charme uitstraalt.De kleinste hoofdstad van Europa

Valletta is de hoofdstad van Malta en meteen ook de kleinste van Europa. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te zien is. In tegendeel! Deze pittoreske stad staat bol van de architecturale parels. Denk aan de Sint-Janscokathedraal, de kleurrijke balkons in het straatbeeld, Teatru Manoel en het Sint-Elmo fort.

Daar bovenop geniet je in deze fijne stad ook van prachtige uitzichten over de haven en de Middellandse Zee. Het is niet voor niets dat deze stad als Culturele Hoofdstad in 2018 werd uitgeroepen. Reden te meer om een citytrip te plannen!

Reserveer nu je vlucht naar
Valletta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Valletta?

De voordeligste tickets naar Valletta? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Valletta. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Valletta te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Valletta. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Valletta ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Valletta? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Valletta kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy