Sint-Petersburg

Het minste dat je van Sint-Petersburg in Rusland kan zeggen is dat het een indrukwekkend uiterlijk en vorstelijk karakter heeft. Felgekleurde kerken, met goud versierde paleizen en royale collecties kunst zal je hier frequent tegenkomen.Een cultureel hoogtepunt

Gelegen in een baai aan de Baltische kust ligt Sint-Petersburg. De op één na grootste stad van Rusland is de plek bij uitstek om de geschiedenis in te duiken of te genieten van culturele hoogtepunten. Van architecturale bezienswaardigheden tot de Hermitage, één van ’s werelds grootste musea.

De stad is een aaneenschakeling van hoogtepunten met een vorstelijk uiterlijk. Denk maar aan het paleizencomplex in Peterhof, de rijkelijk versierde Kerk van de Verlosser op het Bloed en het Catherine Palace.

Reserveer nu je vlucht naar
Sint-Petersburg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sint-Petersburg?

De voordeligste tickets naar Sint-Petersburg? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sint-Petersburg. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sint-Petersburg te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sint-Petersburg. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sint-Petersburg ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sint-Petersburg? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sint-Petersburg kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy