Paramaribo

Paramaribo wordt gekenmerkt door zijn Nederlands koloniaal verleden en is een smeltkroes van culturen. Hier beleef je een stukje Nederland in de tropen.Gelegen tussen de oceaan en het Amazonewoud

Paramaribo betekent “stad van bloemen” en dat zie je op de zondagmarkt in de Cultuurtuin waar honderden soorten orchideeën te vinden zijn. De hoofdstad van Suriname is best bijzonder te noemen dankzij het oude stadscentrum waarbij veel van de huizen en kathedralen nog uit hout gemaakt zijn. Bezichtig daarom zeker de Sint Petrus- en Pauluskathedraal.

De koloniale stad is een smeltkroes van culturen en herbergt een rijke geschiedenis. Het land bestaat voornamelijk uit tropisch regenwoud. Een avontuurlijke reis naar het Amazonewoud is dan ook onvermijdelijk.

Reserveer nu je vlucht naar
Paramaribo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Paramaribo?

De voordeligste tickets naar Paramaribo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Paramaribo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Paramaribo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Paramaribo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Paramaribo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Paramaribo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Paramaribo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy