KampalaEen authentieke, culturele beleving

Een authentieke Afrikaanse beleving, vind je in Kampala. Het is de hoofdstad van Oeganda en ligt aan het immense Victoriameer. Oeganda staat gekend voor zijn gorilla populatie en dat is dan ook meteen waarvoor je hier bent. Ga tijdens een avontuurlijke safari op zoek naar gorilla’s in het wild en overnacht in de jungle. In de hoofdstad zelf kan je de geschiedenis van het land leren kennen.

Bezoek de Kasubi Tombes. Een archeologische site die UNESCO Werelderfgoed is. Of probeer de traditionele Afrikaanse keuken in het stadscentrum. Dit is een culturele reis die een diepe indruk nalaat.

Reserveer nu je vlucht naar
Kampala

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kampala?

De voordeligste tickets naar Kampala? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kampala. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kampala te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kampala. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kampala ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kampala? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kampala kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy