Rio & Paraty Special

Deze unieke reis neemt je mee op verkenning naar 2 parels van Brazilië: Rio de Janeiro en Paraty. Je begint je reis in Rio, een prachtige stad met droomstranden, genesteld tussen bergen en de oceaan.

Wij geloven dat het leven intenser is als je reist. Echt reist. Daarom deze extra Big Deals aanmoediging & bonus.
Big Deals dit zijn stapelkortingen op:
  • Je hotelovernachtingen

  • Je transfers

  • Je excursies

HOE MEER JE BOEKT, HOE GROTER JE KORTING. AND BY THE WAY, VROEGBOEKEN LOONT.

  • Tussen € 1.000 & € 1.500 = € 50 korting

  • Tussen € 1.501 & € 2.500 = € 100 korting

  • Tussen € 2.501 & € 3.750 = € 175 korting

  • Tussen € 3.751 & € 5.000 = € 250 korting

  • Tussen € 5.001 & € 7.500 = € 400 korting

  • Tussen € 7.500 & € 10.000 = € 550 korting

En weet je wat? Bovenop al deze kortingen krijg je exclusief ook nog eens tot 20% extra korting op je motorhome!

*Niet van toepassing op vluchten, huurwagens, verzekeringen en promoties.

Connections Specials

Kies als eerste uit onze intense breaks, begeleide rondreizen & iconische roadtrips.

Jordanië Specials

v.a. € 1499

In het betoverende Jordanië komen natuurlijke wonderen, een rijke geschiedenis en een gastvrije cultuur op een perfecte manier samen, waardoor dit land doordrenkt is met mystiek en adembenemende schoonheid. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die verlangt naar de pracht van de natuurlijke wereld, of een cultuurliefhebber die diep geworteld is in de rijke geschiedenis!

Rondreis Canada

In het spoor van de bekroonde tv-reeks!

Down the Road en Connections? Dat zijn 2 handen op één buik.
Voor het 6de seizoen trekken Dieter, Saar en co naar het westen van Canada. Reken niet enkel op geweldige verhalen, maar ook op onvergetelijke ervaringen en adembenemende landschappen.

Wilde dieren bij de vleet, dat geven we je op een briefje. Op televisie komt het aardig binnen, maar weet dat je deze trip ook zelf kunt beleven. Trek in het spoor van Down The Road door West-Canada en ervaar deze bijzondere trip met eigen ogen!

Rondreizen op maat

Plan jij een rondreis? Dan zijn de Big Deals een godsgeschenk! Teken samen met onze Travel Designers jouw reis op maat uit en geniet van stapelkortingen op je reisingrediënten, waaronder je huurwagen, hotelovernachtingen, transfers en excursies.

Zin in een Campervan-avontuur en een 'Big Deal' ? Verdubbel je voordeel & geluk: op je campervan geniet bovenop de stapelkorting tot 20% prijsvermindering!

De voordeligste vliegtuigtickets wereldwijd!

Wij hebben de voordeligste vliegtuigtickets naar een waaier aan wereldwijde bestemmingen.

Bestel nu jouw cadeaubon

Doe de wereld cadeau!

Reizen, dat is altijd pure fun. En ja, jij kunt iemand een mooi stukje wereld cadeau doen. De beleving die vullen ze zelf in, maar reken maar dat jouw geschenk bijblijft en gewaardeerd wordt.

Een vliegtuigticket, een stukje van een rondreis of wie weet wel een zinderde excursie? Met onze cadeaubon kun je alle kanten uit. Bestellen doe je je cadeaubon online en de waarde van jouw geschenk kies je helemaal zelf. De cadeaubon kan enkel ingewisseld worden in onze Connections reiswinkels, niet online. Raadpleeg hier onze reiswinkelzoeker.

Pik je je cadeaubon liever meteen op in één van onze reiswinkels? Dat is ook perfect mogelijk. Haal die bon in huis en bereid je alvast voor op een vreugde-uitbarsting. Reizen maakt gelukkig!

Aantal

Waarde van deze cadeaubon

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy