Tokyo

Tokyo

Tokyo bruist, vibreert en charmeert. De op één na grootste stad ter wereld is een aaneenschakeling van boeiende wijken.

Niet gek van drukte? Dan is Tokyo een nachtmerrie. Maar geef je je over aan de vibe van de stad, dan wil je nooit anders meer...

Tokyo is een wereldstad van formaat. Heerlijk authentiek, super modern en excentriek. Manga, sumo, ... hier ontdek je veel. Van de hypermoderne architectuur, het drukte kruispunt ter wereld, de overvolle bullet train tot traditionele tempels, traditionele markten en parken met verbluffende kerselaars.

Tokyo is een stad die altijd in beweging is, waar trends ontstaan en die je vanaf dag één bij de lurven grijpt om nooit meer los te laten.

Yokohama_Chinatown.jpg
"Tokyo kan ontzettend vermoeiend zijn, maar geeft anderzijds zoveel inspiratie en energie dat elke dag een feest is."
Day4_Woman_Wooden_Bridge.jpg

Reizen in groep

Colors of Japan

vanaf € 3299 - 13 dagen
Rondreis in groep - inclusief vluchten, hotels, transfers en nederlandstalige begeleiding

Voor de gewone sterveling is Japan vaak synoniem aan drukke metropolen, manga-cultuur, bloeiende kersenbomen en sushi... maar in werkelijkheid biedt Japan zoveel meer dan dat!
Ga mee met Connections op ontdekkingstocht naar een fascinerend Japan, een land van duizend kleuren, contrastrijke seizoenen en landschappen, voortdurend in balans tussen traditie en moderniteit.

Van boeddhistische tempels tot shinto-heiligdommen en traditionele festivals, zal je een unieke en betoverende cultuur ontdekken. Japan is een bestemming die de zintuigen prikkelt, de geest verrijkt en een onvergetelijke reiservaring biedt.

Wandelen in Tokyo met een Belg

Connections organiseert elke dag stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een jonge Belg die in Tokyo woont en smoorverliefd is geworden op Japan. Tokyo is een magische stad die je nog nooit eerder hebt gezien. Het levenstempo, de architectuur, de mensen, de paradoxen, de cultuur en zo veel andere dingen maken Tokyo tot een stad als geen ander.

Woman_wearing_kimono_at_Bamboo_Forest.jpg

Een citybreak Tokyo, dat is snelheid maken. Tokyo is een intense metropool die voortdurend in beweging is. Hypermoderne snufjes worden afgewisseld met respect voor tradities. Een unieke mix die je nergens anders vindt. De gevarieerde wijken maken van deze stad een ware ontdekkingstocht. Van het levendig Shibuya tot de sereniteit in het Yoyogi Park: Tokyo heeft veel van alles. Laat je overweldigen door de unieke vibe en laat de stad onder je huid kruipen.

Zoek de drukte op

Tokyo is druk. Waag je op het iconisch Shibuya kruispunt in de massa en overwin de drukste oversteekplaats ter wereld. Zo je hebt je vuurdoop gehad. Shoppers halen hun hart op in Tokyo, terwijl gadgetfreaks hun hartje ophalen in Akihabara. Maar ook rustige wijken met prachtige tempels zijn er in overvloed. Zo mag de Senso-Ji tempel zeker niet op je lijstje ontbreken. En dan hebben we het nog niet over de fantastische Japanse keuken en de streetfood kraampjes gehad. Hier proef je smaken die je nergens anders ter wereld vindt!

Een citybreak naar het indrukwekkende Tokyo

Een citybreak Tokyo? Dat is een levendige trip naar één van de meest hippe steden ter wereld. In Tokyo worden trends geboren om daarna de wereld te veroveren. Tokyo staat garant voor indrukwekkende impulsen die je je leven lang niet meer vergeet. Een flinke portie cultuur en traditionele waarden gaan hier hand in hand met moderniteit. In Tokyo vind je alles en het is dan ook één van de meest veelzijdige steden ter wereld. Gun jezelf die citybreak naar Tokyo en ervaar het zelf vanop de eerste rij.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tokyo?

De voordeligste tickets naar Tokyo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tokyo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tokyo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tokyo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tokyo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tokyo? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tokyo kun je ook online boeken!

Downtown.jpg

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.