Chicago

Chicago ligt aan Lake Michigan en de Chicago River. Strand, imposante wolkenkrabbers of historische gebouwen? In Chicago vind je het alllemaal.De combinatie tussen stad en strand is in Chicago perfect mogelijk

The Windy City heeft alles in huis voor dé perfecte citybreak. Natuur, kunst, cultuur en vooral héél lekker eten. Onze aanrader? Pizza! Chicago is ook een groene stad, boordevol parken. maar ook aan musea en architectonische gebouwen is er hier geen gebrek.

Uitblazen van alle indrukken? Dat doe je op het 42 km lange zandstrand aan Lake Michigan. North Avenue Beach is het strand voor de echte Chicagoan.

"Chicago heeft een beetje van alles en is daarom écht geknipt voor een ontspannen citytrip van een paar dagen. De stad mag dan iets minder gekend zijn, het is echt wel een paradijsje voor foodies."

Reserveer nu je vlucht naar
Chicago

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chicago?

De voordeligste tickets naar Chicago? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Chicago. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Chicago te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Chicago. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Chicago ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Chicago? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Chicago kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy