Chicago

Chicago

Chicago ligt aan Lake Michigan en de Chicago River. Strand, imposante wolkenkrabbers of historische gebouwen? In Chicago vind je het alllemaal.

De combinatie tussen stad en strand is in Chicago perfect mogelijk

The Windy City heeft alles in huis voor dé perfecte citybreak. Natuur, kunst, cultuur en vooral héél lekker eten. Onze aanrader? Pizza! Chicago is ook een groene stad, boordevol parken. maar ook aan musea en architectonische gebouwen is er hier geen gebrek.

Uitblazen van alle indrukken? Dat doe je op het 42 km lange zandstrand aan Lake Michigan. North Avenue Beach is het strand voor de echte Chicagoan.

Chicago_River_2.jpg
“Chicago heeft een beetje van alles en is daarom écht geknipt voor een City Break van een paar dagen.“

City Breaks Chicago

Chicago, City of Cool

Kies uit één van onze vooraf samengestelde breaks inclusief vluchten, hotel en exclusieve ervaringen. Elk van de breaks is verschillend samengesteld en legt andere accenten, maar 1 ding hebben ze gemeen: je beleeft Chicago als een echte Chicagoan! Kies vervolgens een van onze handpicked hotels en combineer naar hartenlust met de verschillende breaks.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Theatre_Sign.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chicago?

De voordeligste tickets naar Chicago? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Chicago. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Chicago te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Chicago. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Chicago ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Chicago? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Chicago kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.