Over Connections

MEER DAN 35 JAAR ONDERWEG - Een verhaal dat leest als een roman

Wat je al zeker moet weten over Connections? Dat de huidige eigenaar en managing director Ronny Bayens er al van bij de start in 1986 bij was als een van de 2 founding fathers van dit 100% Belgische bedrijf!

We nemen je graag mee op een boeiende reis doorheen de tijd. Met interessante weetjes, boeiende verhalen en vooral heel veel memorabele momenten. Van de eerste citytrips New York eind jaren 80 tot de befaamde vrijheidstrein door Europa en een steeds aanzwengelende vespa caravaan naar de Expo van Lissabon ... met Connections zijn intense ervaringen nooit ver weg.

Woman_on_Brooklyn_Bridge.jpg
Goede_doelen_V1.jpg

EEN HART VOOR GOEDE DOELEN – Want iedereen heeft recht op een mooi leven

Reizen zit ons in het bloed en dat maakt dat we ook oog hebben voor wat er gebeurt in de wereld. Niet iedereen heeft het even goed en waar mogelijk steunen wij organisaties die zich inzetten voor goede doelen. Zo beslisten we in 2018 om ons te engageren voor Plan België en voor elk van onze reiswinkels een meisje ergens in de wereld financieel te steunen door middel van een maandelijkse bijdrage aan meer dan 30 kinderen wereldwijd. Maar evengoed zijn we partner van Kom Op Tegen Kanker, organiseren we jaarlijks een kerstdiner voor daklozen en kansarmen uit de streek en werken we samen met onder meer Oxfam, Cap48 en Levensloop.

HOOFDSPONSOR VAN DE RED FLAMES – Omdat we vrouwen graag alle kansen geven

Op het moment dat Connections een akkoord bereikte met de Belgische voetbalbond waren we de eerste en enige partner die resoluut voor de Red Flames koos. Onze nationale voetbalvrouwen stonden aan het begin van een grote uitdaging en moesten alle kansen krijgen om net als hun mannelijke collega’s de top te bereiken. Hiermee maakt Connections een duidelijk statement wat betreft gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Ondertussen zijn we een gewaardeerde en trouwe partner geworden en organiseren we niet alleen de reizen van de Red Flames als ze op verplaatsing spelen maar ook fanreizen voor hun supporters.

Red_flames_photonews_2.jpg
El_Nido_Palawan_2.jpg

DUURZAAM REIZEN STAAT CENTRAAL – Verantwoord de wereld ontdekken

Als reiziger wil je graag de rijkdom van onze mooie planeet ervaren, maar tegelijkertijd ook zorg dragen voor moeder aarde en onze kinderen de kans geven later ook nog op ontdekking te kunnen gaan. Daarom is Connections een samenwerking aangegaan met Greentripper.

Wanneer je een reis boekt bij Connections, delen we de ecologische voetafdruk van je reis. Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan een klimaatproject in een ontwikkelingsland ( een gecertificeerd bosproject in Kenia) dat gelijk is aan 100% van de uitstoot van je reis. Voor elke bijdrage ontvang je een garantiecertificaat.

Greentripper wordt jaarlijks geauditeerd door Forum Ethibel, een onafhankelijke auditor. Deze aanpak is belangrijk voor ons, en zo willen we actief bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van reizen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.