Bestel nu
jouw Cadeaubon

Doe de wereld cadeau!

Reizen, dat is altijd pure fun. En ja, jij kunt iemand een mooi stukje wereld cadeau doen. De beleving die vullen ze zelf in, maar reken maar dat jouw geschenk bijblijft en gewaardeerd wordt.

Een vliegtuigticket, een stukje van een rondreis of wie weet wel een zinderde excursie? Met onze cadeaubon kun je alle kanten uit. Bestellen doe je je cadeaubon online en de waarde van jouw geschenk kies je helemaal zelf. De cadeaubon kan enkel ingewisseld worden in onze Connections reiswinkels, niet online.
Raadpleeg hier onze reiswinkelzoeker.

Pik je je cadeaubon liever meteen op in één van onze reiswinkels? Dat is ook perfect mogelijk. Haal die bon in huis en bereid je alvast voor op een vreugde-uitbarsting. Reizen maakt gelukkig!

Aantal

Waarde van deze cadeaubon

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.