Dubai

Het land van de sjeiks, waar enkel het grootste groot genoeg is: welkom in Dubai! Hier vind je de hoogste wolkenkrabbers, attracties om duimen en bij vingers af te likken én ook nog heel wat traditie.

Westerse luxe en de Oosterse cultuur in een onweerstaanbare blend!

Schitterende stranden, megalomane projecten, culinaire ontdekkingen en toch ook nog heel wat traditionele cultuur, Dubai moet je ervaren. De Arabische cultuur wordt verpakt in een sprookjesachtige setting.

Bewonder het vernuft van de Burj Khalifa, laat je gaan in het grootste winkelcentrum ter wereld en laaf je aan al het moois dat deze parel in de woestijn te bieden heeft.

Rondreis in groep

Van Oase tot Metropool
Op stap in Abu Dhabi, Al Ain & Dubaï

vanaf € 1399
6 dagen inclusief vluchten, hotel, activiteiten & transfers

De wedloop naar de meest extravagante realisaties levert de bezoekers aan Abu Dhabi en Dubai de ene verwondering na de andere op. De hoogste wolkenkrabber Burj Khalifa is met zijn 828 meter het symbool van de architecturale ambities die zich vertalen in een van de meest spectaculaire skylines ter wereld.

In de Emiraten kijk je voortdurend je ogen uit, zoveel is zeker. Het progressieve land, dat bestaat uit 7 emiraten, combineert het beste van de Oosterse cultuur met een Westers comfort. Bezoek met ons de rijzende sterren aan het firmament van de toeristische bestemmingen op wereldniveau en raak op jouw beurt in de ban van deze zon-zekere droombestemming.

"Dubai dat is stijlvolle rock 'n roll, maar als je dieper graaft, bots je op een culturele parel en heel veel authenticiteit."

Reserveer nu je vlucht naar
Dubai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dubai?

De voordeligste tickets naar Dubai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dubai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dubai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dubai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dubai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dubai? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dubai kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy