Dubai

Het land van de sjeiks, waar enkel het grootste groot genoeg is: welkom in Dubai! Hier vind je de hoogste wolkenkrabbers, attracties om duimen en bij vingers af te likken én ook nog heel wat traditie.Westerse luxe en de Oosterse cultuur in een onweerstaanbare blend!

Schitterende stranden, megalomane projecten, culinaire ontdekkingen en toch ook nog heel wat traditionele cultuur, Dubai moet je ervaren. De Arabische cultuur wordt verpakt in een sprookjesachtige setting.

Bewonder het vernuft van de Burj Khalifa, laat je gaan in het grootste winkelcentrum ter wereld en laaf je aan al het moois dat deze parel in de woestijn te bieden heeft.

"Dubai dat is stijlvolle rock 'n roll, maar als je dieper graaft, bots je op een culturele parel en heel veel authenticiteit."

Reserveer nu je vlucht naar
Dubai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dubai?

De voordeligste tickets naar Dubai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dubai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dubai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dubai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dubai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dubai? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dubai kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy