B2B Diensten

Ervaren medewerksters helpen iedere dag dynamische kmo’s, productiehuizen, verenigingen, non-profit organisaties met persoonlijke service voor hun buitenlandse verplaatsingen.

De beste deals voor jouw zakenreizen

Al meer dan 30 jaar helpt Connections de reizigers bij het verzorgen van hun reizen. Maar wist je dat ook talrijke professionals op ons een beroep doen om hun zakelijke verplaatsingen te regelen?

Als grootste onafhankelijke reisorganisatie in België geniet Connections van de meest interessante condities op de markt en van uiterst voordelige tarieven bij de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Reken maar dat jij daar mee van geniet!

  • Telefonisch:
  • Mail:
  • Openingsuren:
Woman_on_balcony.jpg
Man_in_plane.jpg

Diensten van B2B

Fly

Met 180.000 vliegtickets per jaar is Connections geen onbekende bij de luchtvaartmaatschappijen. Met onze performante booking tools, vinden wij de beste deal voor al je vluchten wereldwijd!

Sleep

Meer dan 500.000 hotels en andere vormen van accommodatie in 185 landen met real-time beschikbaarheid: keuze te over en een garantie op de laagste dagprijs.

Drive

Een huurwagen die klaarstaat op jouw bestemming of een privétransfer? Ook hier hebben wij de gepaste oplossing.

Travel Box

Verras je trouwe medewerkers en je beste klanten met de Travel Box, het gedroomde relatiegeschenk waarmee zij dankzij jou straks de wereld verkennen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.