Connections
by your side

Telkens je die reiskriebels voelt opkomen, zijn we er voor jou. 7/7 en rond de klok vind je bij Connections de nodige inspiratie voor je volgende reis. Wij vinden het belangrijk dat we er voor je zijn elke keer die kriebels je opnieuw parten spelen en je vastberaden werk wil maken van je volgende reis. Bij jou thuis, online en telefonisch, op afspraak, in één van onze reiswinkels, op je werk of thuis en zelfs op Brussels Airport, net voor je aan boord van het vliegtuig gaat, zijn we er voor jou.

Reiswinkels

Wens je inspiratie, inside info van échte Travel Designers, hulp bij het boeken of gewoon al eens de sfeer opsnuiven van je volgende bestemming? In onze reiswinkels kun je steeds terecht met al je vragen. Wij zetten je graag op weg.

Customer Service Center

Een dringende vraag, hulp nodig bij het vinden van info of wil je boeken? De mensen van ons Customer Service Center staan met de glimlach voor je klaar. Telefonisch, per e-mail of zelfs via de social media kan je bij ons Customer Service Center terecht.

Brussels Airport

Ook op de luchthaven zorgen we voor de nodige ondersteuning. Een last minute vraag, nog snel een ticket boeken of je laten informeren? In onze reiswinkel op de luchthaven ben je steeds van harte welkom.

Mobile Travel Agents

Time Management... Het is absoluut een van de grootste uitdagingen vandaag. Daarom stapt Connections, jouw reis- en lifestyle partner-in-travel, je tegemoet met ervaren Mobile Travel Agents!

Groepsreizen

Met een ruime vriendengroep, je vereniging of club of een andere organisatie/samenstelling op pad? Reken maar op onze groepsdienst. Zij helpen je aan de reis van je dromen en regelen alles tot in de puntjes.

B2B Diensten

Al meer dan 30 jaar helpt Connections de reizigers bij het verzorgen van hun reizen. Maar wist je dat ook talrijke professionals op ons een beroep doen om hun zakelijke verplaatsingen te regelen?

Video chat met onze Travel Designers

Reisplannen? Wil je niet de deur uit of kies je ervoor om vanuit je eigen cocon, plannen te smeden? Maak een videoafspraak met één van onze Travel Designers. Stel al je vragen, krijg professioneel advies vanop afstand en droom alvast weg.

Werken bij Connections

Zit reizen in jouw bloed en beuk je graag de deuren naar de wereld open? Dan pas je waarschijnlijk bij ons. Als 100% Belgische reisorganisatie zoeken we regelmatig extra versterking om onze reizigers naar alle uithoeken van de wereld te sturen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.