Rome

Rome

Deze 'eeuwige stad' gebouwd op 7 heuvels bulkt van de geschiedenis. Van het bezoeken van het colosseum tot het werpen van een muntje in de Trevi-fontein, de eeuwenoude cultuur is nooit veraf.

Romantisch Rome weet iedereen te overtuigen

Rome is niet minder dan een culturele schatkist. Vaticaanstad, de Sint-Pieterskerk en zoveel meer ... Maar Rome dat zijn ook schilderachtige pleintjes, trendy winkels en heel wat parken waar het heerlijk verpozen is.

Een avondje uit of culinair de benen onder tafel schuiven? Aan topadresjes geen gebrek! Zet alvast koers naar de wijk Trastevere en geef je over aan la dolce vita.

Roman_Forum.jpg
“Charisma en chaos liggen in Rome niet ver van elkaar. Deze stad moet je leren kennen om ze helemaal te leren waarderen. Maar het is de inspanning meer dan waard.“
Vespa.jpg

Een citybreak Rome, dat is genieten van de bakermat van onze beschaving en een culturele trip om duimen en vingers bij af te likken. De eeuwige stad heeft zijn ruwe kantjes maar bulkt van de charmante plekjes en bezienswaardigheden. Deze stad, gebouwd op 7 heuvels, weet al tientallen jaren citytrippers te boeien en is een must visit voor iedereen met interesse in cultuur en geschiedenis. Maar ook fans van de Italiaanse keuken komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Een feest van herkenning

Rome is niet enkel een stad uit de geschiedenisboeken, deze metropool leeft. Dat merk je onmiddellijk als je door de straten dwaalt. Toch kan je niet om culturele parels als het Colosseum, de Trevifontein, de Spaanse trappen en Vaticaanstad heen. Maar lik ook lustig van een gelato, nestel je in het park Borghese en pik een terrasje mee in de hippe wijk Trastevere. Van de Sint-Pietersbasiliek tot de Sixtijnse kapel, Rome is een stad vol verhalen waar je nooit over uitverteld geraakt.

Oud decor, trendy mindset

Rome mag dan over een fabelachtig en eeuwenoud decor beschikken, het is ook één van de meest trendy en vooruitstrevende Italiaanse steden die er zijn. Deze intieme stad bruist en is zeker niet in het verleden blijven hangen. De stad van La Dolce Vita verken je makkelijk te voet, flaneren in een openluchtmuseum is dan ook de boodschap. Geniet van de gezellige pleinen, drink een cappuccino op fraaie terrasjes en geniet van het mensen kijken. Rome heeft alles wat je je als beginnende of ervaren citytripper kunt verwachten.

Een citybreak naar het stijlvolle Rome

Rome zien en sterven? Nee, dat is niet nodig, maar deze frisse en fraaie stad moet je wel ontdekken. Een citybreak Rome staat garant voor enkele fijne dagen boordevol cultuur. In Rome geniet je in stijl van het goede leven en pik je heel wat bezienswaardigheden mee.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rome?

De voordeligste tickets naar Rome? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rome. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rome te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rome. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rome ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rome? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rome kun je ook online boeken!

Colosseum_sunset.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.