Rondreizen op maat

Dankzij Book & Enjoy komt jouw roadtrip dichterbij dan ooit

Kortingen op hotels, huurwagens en zelfs op compleet uitgewerkte rondreizen, dat is wat onze Book & Enjoy actie jou te bieden heeft.

Stel zelf jouw reis samen, onze Travel Designers staan voor je klaar en vertellen je meteen ook hoeveel voordeel je doet door nu reeds te boeken! De bouwstenen hebben wij voor jou zorgvuldig geselecteerd op basis van onze kwaliteitsnormen. Hoe je hiermee aan de slag gaat beslis je zelf. Je kan bijvoorbeeld starten van een bestaand programma en dit aanpassen volgens jouw wensen.

Na je safari enkele dagen verlengen aan het strand, een nacht langer in die boeiende stad, je verblijf uitbreiden met een overnachting middenin de jungle? Het kan allemaal en tegelijk strijk je de ene korting na de andere op. Het reisplezier kan alvast starten bij het samenstellen van je reis, Book & Enjoy!

Wist je trouwens dat je je reis kan upgraden met onze talrijke extra’s? We bieden je de kans unieke ervaringen bij te boeken, zoals het bijwonen van een Sumo-training in Japan, het volgen van kooklessen in Thailand, overnachten in de Grand Canyon, walvissen spotten in Canada en Zuid-Afrika of een sneeuwhondentocht in Fins Lapland. Ja, het leven is intenser als je reist. Tijd om die reisdromen waar te maken!

Waarom jouw rondreis bij Connections boeken:
  • Meer dan 35 jaar ervaring in rondreizen wereldwijd

  • Uitgebalanceerde programma’s in alle continenten

  • Uitstekende prijs-kwaliteit

  • Persoonlijke service en advies

“De Connections Travel Designer nam ruim de tijd om naar onze wensen te luisteren en vervolgens hebben we samen de reisroute uitgetekend“

Rondreizen

We hebben al heel wat rondreizen volledig dag per dag uitgewerkt op basis van de kennis van onze Travel Designers en de feedback van onze reizigers. Wil je deze programma’s echter aanpassen dan maken we voor jou een rondreis op maat!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy