Rondreizen op maat

Jouw wensen, onze ervaring

We hebben al heel wat rondreizen volledig dag per dag uitgewerkt op basis van de kennis van onze reisexperten en de feedback van onze reizigers. Wil je deze programma’s echter aanpassen dan maken we voor jou een rondreis op maat!

Vertel ons wat je belangrijk vindt

Wij gaan graag aan de slag met jouw wensen om tot de perfecte reis te komen. Liever wat minder kilometers per dag, een hogere categorie van hotels, ander type huurwagen of extra tijd om te relaxen? Wij zorgen dat het geregeld wordt!

Waarom jouw rondreis bij Connections boeken:
  • Meer dan 35 jaar ervaring in rondreizen wereldwijd

  • Uitgebalanceerde programma’s in alle continenten

  • Uitstekende prijs-kwaliteit

  • Persoonlijke service en advies

“De Connections Travel Designer nam ruim de tijd om naar onze wensen te luisteren en vervolgens hebben we samen de reisroute uitgetekend“

Rondreizen

We hebben al heel wat rondreizen volledig dag per dag uitgewerkt op basis van de kennis van onze Travel Designers en de feedback van onze reizigers. Wil je deze programma’s echter aanpassen dan maken we voor jou een rondreis op maat!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.