Rondreizen
Noord-Amerika

Een rondreis door Noord-Amerika? Dat is de Verenigde Staten en Canada door en door doorgronden. Of althans toch een fractie daarvan. Noord-Amerika verbluft!

Elke keer weer een nieuw avontuur op je beklijvend en veelzijdig pad

Een rondreis door Noord-Amerika? Dat is één langgerekte sensatie van het begin tot het einde. Het bruisende New York, de glitter & glamour van Hollywood of machtige canyons. Het is maar een heel klein tipje van de sluier dat de VS te bieden heeft. Canada? Dit land hoeft zeker niet onder te doen. Spiegelende meren, grizzly’s, eindeloze wouden en multiculturele steden bij de vleet.

Bij Connections hebben we heel wat klassieke rondreizen voor je in petto, maar net zo goed werken we een rondreis op maat voor je uit.

“Stad, natuur, hypermodern en oerklassiek. Noord-Amerika heeft het allemaal en keer op keer ontdek ik nieuwe dingen.”
Rondreizen

Verenigde Staten

Reizen door de Verenigde Staten? Dat is genieten van ongekende vrijheid, een ongezien aantal indrukken en momenten die je je leven lang bijblijven. Een trip langs de Oostkust, het Westen van de States verkennen of misschien wil je wel dwars door het centrum. Welke richting je ook kiest of welke regio je ook verkent, dit land grijpt je bij het nekvel. Plan je een rondreis door de Verenigde Staten en wil je reisadvies zodat je geen enkele hotspot mist?

Rondreizen

Canada

Een rondreis door Canada? Dat is struinen door immense wouden, zinderende steden boordevol leven. Maar ook fantastische nationale parken, heel wat cultuur en een super multiculturele bevolking die je met open armen ontvangt. Canada is misschien wel het meest open land ter wereld en volgens heel wat fans ook het mooiste, aan jou om het te ontdekken. Een beetje namedropping? Bezoek Quebec, Montreal of waarom niet Vancouver?

Campervans & Motorhomes

Verken de Verenigde Staten & Canada in alle vrijheid!

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy