Reizen in alle vrijheid
met onze Camper(van)s

Vrij als een vogel

Amerikanen noemen hem recreational vehicle of RV. Europeanen houden het bij camper of mobile home. Wat er ook van zij, dit Amerikaans fenomeen van een 'bewegend huis' is nu bijna honderd jaar oud en bleef decennialang onveranderd: gaan en staan waar de impuls van het moment je brengt... Los van tijd, los van plaats. Met meer dan 15.000 camper locaties blijven de Verenigde Staten de koploper van de 'zwerfwagen'.

Maar toch haalt Europa stilaan maar zeker zijn achterstand in is op de inhaalt met meer dan 8.000 sites. Je hoeft bovendien echt geen doorwinterde camper chauffeur te zijn om je te wagen aan een cross country avontuur. Beginners kiezen meestal een meer basic 'instapmodel', terwijl gevorderden dan weer voor grotere size met uitgewerkt comfort gaan.

Wat jouw standplaats betreft, voorzien vandaag de dag de camperlocaties infrastructuren van basic straatparkings tot resorts met ongewone luxe. En dat vlakbij stranden, meren of bergketens, of zelfs in het hart van bruisend city life... Elke fan van zorgeloos freewheelen vindt dus zijn perfecte match met elk campertype, voor elke favoriete bestemming.

Connections regelt het voor jou, onze troeven

De ruimste keuze aan types camper(van)

Camper(van)s zijn er in alle soorten en maten, wij zoeken voor jou het model dat best bij jou past. Daarvoor werken we samen met de beste aanbieders ter plaatse zodat we jou de ruimste keuze kunnen bieden. Van een compacte, hippe ‘van’ tot een grote
camper met slaapplaats tot 7 personen!

Alles netjes geregeld voor jou, geen zorgen

Heb je jouw ideale campertype voor ogen? Dan doet CONNECTIONS voor jou de rest.
Wij contacteren voor jou onze getrouwe camper dealer dichtbij jouw gekozen vertrekplaats. Wij handelen jouw administratieve rompslomp af zodat jij enkel kan focussen op zorgeloos camper cruisen...

Combineer met de mooiste roadtrips

CONNECTIONS is jouw on-the-road specialist bij uitstek... Gestoeld op een bijna 40 jaren lange expertise stellen wij voor jou de indrukwekkendste road trips samen. Zij het via een bestaande formule, zij het à la carte.
Wees klaar voor een onderdompeling in The American Way of Life...

Voor jou getest en goedgekeurd

In het samenstellen van de meest sensationele road trips gaat CONNECTIONS niet over één nacht ijs. Wij doen beroep op de real life experience van een zorgvuldig geselecteerde groep travel designers met on the spot kennis. Zij testten jouw camper ter plekke met professionele maar kritische expertise.

Reserveer nu je Camper(van) en geniet van kortingen tot 15%

Standard Compact, Standard Comfort Plus, Standard en Standard Large

Langetermijnkortingen
Boek 35 dagen of meer en krijg 15% korting
Boek 31 dagen of meer en krijg 10% korting
Boek 21 dagen of meer en krijg 5% korting

Vroegboekkortingen
Reizen tussen 01/04/2024 en 31/03/2025:
5% korting wanneer je boekt voor 31/03/2024

Reizen tussen 01/04/2024 en 31/10/2024:
5% korting wanneer je boekt tussen 01/02/2024 en 31/03/2024

Reizen tussen 01/11/2024 en 31/03/2025:
15% korting wanneer je boekt voor 31/07/2024
10% korting wanneer je boekt tussen 1/08/2024 en 31/08/2024
5% korting wanneer je boekt tussen 1/09/2024 en 30/09/2024

Comfort C-Small, C-Large
en C-Family

Langetermijnkortingen
Boek 40 dagen of meer en krijg 10% korting
Boek 21 dagen of meer en krijg 5% korting

Vroegboekkortingen
Reizen tussen 01/04/2024 en 31/03/2024:
5% korting op huurdagen wanneer je boekt voor 31/03/2024

Reizen tussen 01/04/2024 en 31/10/2024:
5% korting wanneer je boekt tussen 01/02/2024 en 31/03/2024

Reizen tussen 01/11/2024 en 31/03/2025:
15% korting wanneer je boekt voor 31/07/2024
10% korting wanneer je boekt tussen 1/08/2024 en 31/08/2024
5% korting wanneer je boekt tussen 1/09/2024 en 30/09/2024

*Langetermijn- en vroegboekkortingen zijn cumuleerbaar. Zo kan je van een korting tot 25% genieten! De kortingen zijn enkel geldig op de dagprijzen van de camper en niet op de mijlenpakketten, uitrusting of andere extra's.

Contacteer onze Travel Designers voor een gedetaileerde prijsofferte.

Ontdek alle Camper(vans)
op het Connections menu

Campers en vans hebben geen geheimen voor je: je vindt uit eigen ervaring probleemloos het passende type reiswagen voor jou en je gezelschap. Camper-je-voor-het-eerst?... Dan komen er vragen. Meestal eerst deze: heeft dit model slaapplaats? Vervolgens: mag ik hem gewoon tegen een voetpad parkeren? Of nog: heb ik wel het juiste rijbewijs?

Geen nood, heb je graag begeleiding in het selecteren van een camper? Dan helpen onze CONNECTIONS camper specialisten je wat graag door al jouw vragen heen. Zij schetsen selectief jouw reisprofiel en dat van je reisgenoten en plakken daar dan de perfect passende camper op... Hou je van meer punch onder de pedaal of ben je het kalme cruiser type? Kies je voor een majestueus second home op wielen of vind je wendbaarheid en flexibiliteit belangrijker?

Onze CONNECTIONS camper specialisten mixen al jouw wensen samen in de perfecte cocktail. Een voorbeeld? Plan je de road trip 's zomers of naar een woestijngebied? Dan is een camper met uitrolbare zonluifel sterk aangewezen... Kortom, het kiezen van de juiste van of camper zit hem echt wel in details. Daarom, klik door naar ons ruim assortiment van types en varianten. CONNECTIONS begeleidt jou vervolgens verder met je keuze

Woman_next_to_camper_Resize.jpg

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.